Iedidia
Cinci Talanţi
Nu, negresit, Ziditorul nu savirseste faradelegea;
|
 |
« Reply #175 on: 08 February 2010 » |
|
imi cer iertare de la toti carora v-am gresit intentionat sau nu.
Este bine ca Duhul Sfint lucreaza la inima si duhul nostru si ne-a constientizat ca in orice moment, dialogul nostru se inregistreaza acolo in cer " si o carte de aducere aminte se scrie inaintea Creatorului", ca sa nu mai poata zice nimeni nimic si sa nu mai poata intreba " cind am facut sau zis eu asa ceva"? Poate deacum sa fim crestini cu adevarat si sa purtam un dialog decent si sa nu mai frecventam topicurile care prezinta subiecte neavenite. Mi-am cerut iertare si imi mai cer incaodata de la voi toti, pentru tot ce am zis in scris fata de unul (una) sau altul (alta). Amin?
|
|
|
|
|
|
Razboinic viteaz , incinge-ti sabia , podoaba si slava , da , slava ta ! - Fii biruitor , suie-te in carul tau de lupta , apara adevarul , blandetea si neprihanirea , si dreapta ta sa straluceasca prin ispravi minunate ! .....si sagetile tale vor strapunge inima vrajmasilor imparatului . Psalmul 45
|
|
|
poesie noire
Patru Talanţi
|
 |
« Reply #176 on: 08 February 2010 » |
|
ii destul ma poiezie, nime nu tre sa se umileasca, chiar daca o gresit...
a-ti cere iertare nu inseamna ca te umilesti. 
|
|
|
|
|
|
Semnătură indescifrabilă
|
|
|
mircea
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #177 on: 08 February 2010 » |
|
a-ti cere iertare nu inseamna ca te umilesti.  din pacate voi asta vreti, asa, ca sa va satisfaceti orgoliul ranit, vezi Doamne...
|
|
|
|
|
|
39. Eu insa va spun voua: Nu va impotriviti celui ce va face rau; Isus
|
|
|
poesie noire
Patru Talanţi
|
 |
« Reply #178 on: 08 February 2010 » |
|
din pacate voi asta vreti, asa, ca sa va satisfaceti orgoliul ranit, vezi Doamne...
ce orgoliu ranit ? in primul rand ca eu nu i-am dat posibilitatea Szmaranditei sa ma jigneasca pe mine. Si nu am cerut nimanui sa-si ceara scuze de la mine, am spus la modul general. Daca cei scuze cuiva, nu o faci in mod evaziv.
|
|
|
|
|
|
Semnătură indescifrabilă
|
|
|
Iedidia
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #179 on: 01 April 2010 » |
|
Dorina, deja a apus soarele, iar eu imi cer iertare de la tine daca te-am ofensat cu ceva.
|
|
|
|
|
|
Razboinic viteaz , incinge-ti sabia , podoaba si slava , da , slava ta ! - Fii biruitor , suie-te in carul tau de lupta , apara adevarul , blandetea si neprihanirea , si dreapta ta sa straluceasca prin ispravi minunate ! .....si sagetile tale vor strapunge inima vrajmasilor imparatului . Psalmul 45
|
|
|
Dorina
Patru Talanţi
|
 |
« Reply #180 on: 01 April 2010 » |
|
Domnul sa te binecuvinteze! Somn usor!
|
|
|
|
|
|
Vindecă-mă Tu, Doamne, și voi fi vindecat; mântuiește-mă Tu, și voi fi mântuit; căci Tu ești slava mea!
|
|
|
Iedidia
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #181 on: 08 September 2010 » |
|
Dragi forumisti, prieteni, frati in Mesia, crestini de diferite credinte: Acum, cind mai sunt pentru mine, citeva minute si intru in timpul unei zile deosebite (Sarbatoarea Trimbitelor), va rog, va implor pe toti cei pe care i-am ofensat, suparat, jignit, contrazis, sau chiar iritat prin argumentatiile facute prin mesajele scrise, sa ma iertati, intrucit se apropie cu pasi repezi "Sarbatoarea Ispasirii- Iertarii", cind omul trebuie sa se prezinte in fata Creatorului pentru iertare.
Stiu ca o sa ziceti ca trebuie facut in momentul cind ai gresit si sunt deacord, dar pentru mine sunt anumite rinduieli, pe care voi poate nu le intelegeti. Si pentru ca miine este o zi de Sabat, va salut; Sabat Salom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marion
Patru Talanţi
|
 |
« Reply #182 on: 08 September 2010 » |
|
va rog, va implor pe toti cei pe care i-am ofensat, suparat, jignit, contrazis, sau chiar iritat prin argumentatiile facute prin mesajele scrise, sa ma iertati,
nu e mai potrivit sa iti schimbi comporamentul daca chiar te deranjeaza ? Sau e mai usor sa-ti ceri scuze in mod repetat ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iedidia
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #183 on: 08 September 2010 » |
|
Nu esti obligat sa faci ceva daca te oftici mereu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iedidia
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #184 on: 09 September 2010 » |
|
nu e mai potrivit sa iti schimbi comporamentul daca chiar te deranjeaza ? Sau e mai usor sa-ti ceri scuze in mod repetat ?
Ferice de tine daca simti ca nu ai nevoie sa-ti ceri iertare pentru nimic. Eu sunt un pacatos si realizez ca pacatuiesc cam des, iar comportamentul nu mi-l pot schimba atit de usor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|