Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Rugaciune pentru puterea de a ierta  (Read 1072 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
luneliza
Un talant
*

« on: 20 July 2009 »

Doamne, ajuta-mă să iert chiar și atunci când totul în mine îmi spune să n-o fac. Eliberează-mă de resentimente atunci când inima mi-e rănită de moarte. Deschide-mi ochii la lucruri ce mă pot vindeca și mângâia, făcându-mă mai puternică. Ţine-mă de mână şi lasă-mă să plâng pe umărul Tău. Du-mă în locuri unde n-am mai fost, așează-mă pe muntele cel mai înalt, ca să văd cât de nebunească e tendința mea de a mă agăța de propria-mi mânie. Arată-mi o frântură din măreţia Ta, ca să fac din ea comoara mea atunci când totul în jur pare să se prăbuşească.

Învață-mă să iau ce e mai bun din împrejurările dureroase ale vieții mele şi să iubesc oamenii care ma rănesc așa cum și Tu ne iubești pe toți, chiar dacă te rănim în fiecare zi cu vorbele, gândurile şi faptele noastre. Dă-mi înțelepciunea de a vedea dincolo de acest moment, de a înţelege şi accepta motivațiile adânci care-i fac pe oameni să-și rănească semenii. Dă-mi puterea să vindec și nu să nimicesc, să mângâi şi nu să distrug, să răsplătesc răul cu bine şi ura cu dragoste.

Şi nu în ultimul rând, întărește-mi credinţa, ca să pot face față încercărilor ce mă așteaptă în viitor. Fă din fiecare experiență o fântână cu apă vie, din care să pot scoate întotdeauna picături de putere şi înţelepciune. Învață-mă alchimia dragostei, care poate să transforme praful şi mâlul în aur curat şi să dea sens tuturor lucrurilor. Pentru că Tu ești singurul meu ajutor și în Tine îmi pun încrederea, acum şi în vecii vecilor.

AMIN

http://rugaciuni.blogspot.com

Dacă judeci oamenii, nu vei mai avea timp să îi iubeşti. Maica Tereza
moldcatalin
Un talant
*

« Reply #1 on: 18 July 2010 »

Foarte frumoasa rugaciunea. Apare totusi de foarte multe ori nevoia ta de a putea ierta dar numai cu ajutorul Lui Dumnezeu. Asa cum iertam/am iertat gresitilor nostri. Deci apare o decizie persoanla si nu o dependeta de El ca sa poti ierta. Fii tare
marion
Patru Talanţi
*

« Reply #2 on: 18 July 2010 »

este un tip pe internet, il cheama lucaslabrador, si el spune ca majoritatea crestinilor sunt RAGs.
RAG = regligious about God.  Religiosi despre Dumnezeu.
Adica fac politica pe marginea subiectului Dumnezeu. Dar de schimbat nu se schimba prea mult. Ei raman la fel.
Discutiile lor religioase sunt asemmeni unor tehnicieni care discuta pe marginea corabiei lui Noe despre caracteristicile contructive, induranta, capacitate de incarcare, etc. , dar nu se urca in corabie, doar discuta despre ea si despre Noe.
husand
Trei talanţi
*

« Reply #3 on: 23 July 2010 »

este un tip pe internet, il cheama lucaslabrador, si el spune ca majoritatea crestinilor sunt RAGs.
RAG = regligious about God.  Religiosi despre Dumnezeu.
Adica fac politica pe marginea subiectului Dumnezeu. Dar de schimbat nu se schimba prea mult. Ei raman la fel.
Discutiile lor religioase sunt asemmeni unor tehnicieni care discuta pe marginea corabiei lui Noe despre caracteristicile contructive, induranta, capacitate de incarcare, etc. , dar nu se urca in corabie, doar discuta despre ea si despre Noe.

Corabia nu a fost proiectata pentru ei. Locurile sant limitate si numele celor ce intra sant scrise pe listele mai dinainte in proiect.
Chiar daca sant in apropierea mantuirii(corabiei) si studiaza flotabilitatea ori rezistenta considera ca este un proiect stupid deoarece la o adica oricand au ei barci mult mai rapide si rezistente pentru scaparea (mantuirea) din potop.

Eroarea lor este ca potopul va fi de foc si tot ce este va arde. Desigur corabia vizibil este proiectata ca forma pentru plutire dar substanta ei rezista focului nu numai apei.

Evrei 2:11  Căci Cel ce sfinţeşte şi cei ce sînt sfinţiţi, sînt dintr-unul.
marion
Patru Talanţi
*

« Reply #4 on: 11 August 2010 »

Eroarea lor este ca potopul va fi de foc si tot ce este va arde.

eroarea lor este ca nu vad pericolul. Sau nu dau pret pe viata.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Felicitari Crestine - Versuri Crestine - Biblia Online - Crestini.com - KERIGMA.ro - Misiune.ro

SiteUptime Web Site Monitoring Service