|
|
monolith
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #401 on: 24 June 2010 » |
|
hai ca m-ai facut praf ! credeam ca nimeni nu va sti sa raspunda la intrebarea mea ! alta intrebare, mai grea: va incepe razboiul Israel - Iran ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husand
Trei talanţi
|
 |
« Reply #402 on: 24 June 2010 » |
|
hai ca m-ai facut praf ! credeam ca nimeni nu va sti sa raspunda la intrebarea mea !
alta intrebare, mai grea: va incepe razboiul Israel - Iran ?
Cand va fi si imparatia de miazazi . Inca acolo nici o miscare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monolith
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #403 on: 24 June 2010 » |
|
hmm...imparatul nordului ataca primul !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monolith
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #404 on: 24 June 2010 » |
|
dar intai trebuie sa stabilim daca conflictul Iran-Israel, eventual la care vor lua parte si alte state, este si conflictul descris in Daniel. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husand
Trei talanţi
|
 |
« Reply #405 on: 25 June 2010 » |
|
dar intai trebuie sa stabilim daca conflictul Iran-Israel, eventual la care vor lua parte si alte state, este si conflictul descris in Daniel.  Mai bine te uiti in ograda ta nu in a vecinului Israel: Pana una alta, judecata sta sa inceapa de la casa lui Dumnezeu.Nu? Si casa lui santem noi. Nu mai bine te intorci la BARNA si lasi paiul ? Ce ar fi sa uiti de avatar ? Daca tot este un inceput, tre sa fie si sfarsitul unor lucruri vechi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dana
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #406 on: 29 June 2010 » |
|
Întrebare: *se dovedeste ca pastorul tau de la biserica este homosexual; ce faci ? *ai, ai ai...este o problema ; votez sa fie dat afara din adunare ! *ma rog pentru el insa propun sa nu mai vina la adunare pana ce nu se pocaieste *da, si care-i problema..nu este si el un om? *ma feresc de el , si recomand tuturor sa il ocoleasca ! *are o problema , dar este de natura fiziologica nu spirituala; il inteleg si incerc sa-l trimit la doctor *eu? ma fac ca nu stiu..nu este problema mea !
sa-nteleg ca asta ar fi subiectul topicului...? si voua nu va ajunge studiu biblic si apologetica... (desi, topicul mi se pare aiurea. macar lasati-l sa se piarda in timp...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myruna
Un talant
|
 |
« Reply #407 on: 05 July 2010 » |
|
nuuuuuuuu, e bine oriunde daca as fi barbat si eu as incerca asta! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marion
Patru Talanţi
|
 |
« Reply #408 on: 06 July 2010 » |
|
ai incerca ce, sa devii pastor homosexual ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husand
Trei talanţi
|
 |
« Reply #409 on: 21 July 2010 » |
|
Întrebare: *se dovedeste ca pastorul tau de la biserica este homosexual; ce faci ? *ai, ai ai...este o problema ; votez sa fie dat afara din adunare ! *ma rog pentru el insa propun sa nu mai vina la adunare pana ce nu se pocaieste *da, si care-i problema..nu este si el un om? *ma feresc de el , si recomand tuturor sa il ocoleasca ! *are o problema , dar este de natura fiziologica nu spirituala; il inteleg si incerc sa-l trimit la doctor *eu? ma fac ca nu stiu..nu este problema mea !
sa-nteleg ca asta ar fi subiectul topicului...? si voua nu va ajunge studiu biblic si apologetica... (desi, topicul mi se pare aiurea. macar lasati-l sa se piarda in timp...)
Nu actiunea este alta: 1 Corinteni 5:2 Şi voi v-aţi fălit! Şi nu v-aţi mîhnit mai degrabă, pentruca cel ce a săvîrşit fapta aceasta, să fi fost dat afară din mijlocul vostru!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marion
Patru Talanţi
|
 |
« Reply #410 on: 21 July 2010 » |
|
Nu actiunea este alta:
1 Corinteni 5:2 Și voi v-ați fălit! Și nu v-ați mîhnit mai degrabă, pentruca cel ce a săvîrșit fapta aceasta, să fi fost dat afară din mijlocul vostru!
daca copilul tau ar fi pacatos l-ai da afara din casa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #411 on: 21 July 2010 » |
|
lasa-i ma, sa-i dea afara, abia scapa de cuibul de draci.
|
|
|
|
|
|
39. Eu insa va spun voua: Nu va impotriviti celui ce va face rau; Isus
|
|
|
Smarandita
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #412 on: 21 July 2010 » |
|
copiii lui dzeu nu sunt pacatosi. ei asculta de dzeu. cei care nu asculta, nu se numesc copii ai lui dzeu, si deci vor fi dati afara.
|
|
|
|
|
|
Pe oameni ii tulbura nu lucrurile, ci parerile despre lucruri. (Epictet)
Defectele sunt multe cand dragostea e putina.
|
|
|
husand
Trei talanţi
|
 |
« Reply #413 on: 21 July 2010 » |
|
Da: 3:14 Şi dacă n-ascultă cineva ce spunem noi în această epistolă, însemnaţi-vi-l, şi să n-aveţi nici un fel de legături cu el, ca să-i fie ruşine. 3:15 Să nu-l socotiţi ca pe un vrăjmaş, ci să-l mustraţi ca pe un frate. Dar mai apoi: 2 Corinteni 2:7 aşa că acum, este mai bine să-l iertaţi, şi să-l mîngăiaţi, ca să nu fie doborît de prea multă mîhnire.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marion
Patru Talanţi
|
 |
« Reply #414 on: 22 July 2010 » |
|
Da:
dar pe nevasta necredincioasa trebuie s-o tii in casa, ca ea se sfinteste prin tine. De ce nu s-ar intampla si cu copilul pacatos la fel ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
invisible_eva
Patru talanţi
i'm up
|
 |
« Reply #415 on: 23 July 2010 » |
|
Da:
3:14 Și dacă n-ascultă cineva ce spunem noi în această epistolă, însemnați-vi-l, și să n-aveți nici un fel de legături cu el, ca să-i fie rușine. 3:15 Să nu-l socotiți ca pe un vrăjmaș, ci să-l mustrați ca pe un frate.
Dar mai apoi:
2 Corinteni 2:7 așa că acum, este mai bine să-l iertați, și să-l mîngăiați, ca să nu fie doborît de prea multă mîhnire.
dar versetul asta il sari: Coloseni 3:21 Părinților, nu întărâtați pe copiii voștri, ca să nu-și piardă nădejdea. sau tu vrei sa faci exceptie aici: Luca 18:29 Și Isus le-a zis: "Adevărat vă spun că nu este nimeni, care să-și fi lăsat casa, sau nevasta, sau frații, sau părinții, sau copiii, pentru Împărăția lui Dumnezeu,
|
|
|
|
|
|
You write with a bitter tongue...The way that you think, poisons the ink
|
|
|
monolith
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #416 on: 23 July 2010 » |
|
Da:
3:14 Și dacă n-ascultă cineva ce spunem noi în această epistolă, însemnați-vi-l, și să n-aveți nici un fel de legături cu el, ca să-i fie rușine.
cum sa-ti dai afara copilul din casa, pentru ca e betiv sau curvar? tu ai o inima in piept, Husand? versetul vrea sa spuna sa nu avem legaturi de credinta, adica sa nu ne mai inchinam cu pacatosul, nu se refera la relatii de familie, de serviciu etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husand
Trei talanţi
|
 |
« Reply #417 on: 27 July 2010 » |
|
cum sa-ti dai afara copilul din casa, pentru ca e betiv sau curvar? tu ai o inima in piept, Husand?
versetul vrea sa spuna sa nu avem legaturi de credinta, adica sa nu ne mai inchinam cu pacatosul, nu se refera la relatii de familie, de serviciu etc.
Stimabile casa lui Dumnezeu este cel care este zidit de Dumnezeu pe temelie (Hristos) Este porunca-1 Corinteni 5:13 Cît despre cei de afară, îi judecă Dumnezeu. Daţi afară dar din mijlocul vostru pe răul acela. .. Acu se intampla altceva: 3 Ioan 1:10 De aceea, cînd voi veni, îi voi aduce aminte de faptele pe cari le face, căci ne cleveteşte cu vorbe rele. Nu se mulţămeşte cu atît; dar nici el nu primeşte pe fraţi, şi împiedecă şi pe cei ce voiesc să-i primească, şi-i dă afară din Biserică. Ai variante ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monolith
Cinci Talanţi
|
 |
« Reply #418 on: 27 July 2010 » |
|
Ai variante ?
Ai inteles total anapoda. "Dati-l afara din mijlocul vostru" -se refera la serviciile religioase, la adunarile lui Dumnezeu, nu inseamna sa-ti dai afara copilul din casa, si sa-l lasi pe drumuri !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|