Pages: 1 ... 31 32 33 [34] 35 36 37 ... 39   Go Down
  Print  
Author Topic: Realitati amare  (Read 48279 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
monolith
Cinci Talanţi
*

« Reply #825 on: 30 July 2010 »

http://www.antena3.ro/externe/romania-posibil-pion-americano-israelian-va-intra-tara-noastra-in-conflict-cu-iran_104564.html
skeptic
Cinci Talanţi
*

« Reply #826 on: 30 July 2010 »

Peste 40% dintre români cred că Soarele se învârte în jurul Pământului

si mai ridem ce prosti e americanii...

does not everything depend on our interpretation of the silence around us?
skeptic
Cinci Talanţi
*

« Reply #827 on: 30 July 2010 »

tocmai ce-am terminat de citit un interviu halucinant cu videanu in 22.
o mostra:

Până la urmă, are vreo problemă Cabinetul?
Guvernul, în ansamblul lui, e perfect.

Traian Ioan
Trei talanţi
*

« Reply #828 on: 30 July 2010 »

Și care-i rolul scriitorilor, filozofilor?
Numai acela de a publica maculatură, fără excepție, doar pentru slava lor?

Eu, Traian Ioan, Sunt Mesia!
Prieten al lui Iehova (Isaia 41:8-10)
Rob al lui Iehova (Isaia 42:1-4)
Om al lui Iehova (Isaia 46:11; 28:2)
Păstorul ridicat de Iehova (Zaharia 11:16)
Înger al Domnului (Matei 13:41)
Traian Ioan
Trei talanţi
*

« Reply #829 on: 30 July 2010 »

tocmai ce-am terminat de citit un interviu halucinant cu videanu in „22”.
o mostra:

Până la urmă, are vreo problemă Cabinetul?
Guvernul, în ansamblul lui, e perfect.

Păi ce realizează vreunul că e prost?
Nu! Toți sunt deștepții lumii românești; toți din guverne, nu numai de acum, ci din toate guvernele, din totdeauna.
Uitați-vă în jurul vostru la toată presa, de tot felul, toți sunt niște idioți care nu fac nimic altceva decât să arate cât de deștepți sunt ei și cât de incapabili sunt cei aleși de prostime să ne conducă. La fel ca filozofii dintotdeauna, tot ce scriu, tot ce fac, fac pentru slava lor și în avantajul stăpânilor vremii.
Eu vă spun ce știu!
Greșesc?
Arată-mi greșala!
Nu-mi spune că sunt prost, că asta știu, spre deosebire de voi, toți oamenii, fără excepție.

Eu, Traian Ioan, Sunt Mesia!
Prieten al lui Iehova (Isaia 41:8-10)
Rob al lui Iehova (Isaia 42:1-4)
Om al lui Iehova (Isaia 46:11; 28:2)
Păstorul ridicat de Iehova (Zaharia 11:16)
Înger al Domnului (Matei 13:41)
mircea
Cinci Talanţi
*

« Reply #830 on: 31 July 2010 »

tocmai ce-am terminat de citit un interviu halucinant cu videanu in 22.
 .....

dar dumnevoastra de ce nu mai publicati in respectiva revista??

39. Eu insa va spun voua: Nu va impotriviti celui ce va face rau;
Isus
monolith
Cinci Talanţi
*

« Reply #831 on: 03 August 2010 »

Autoritățile elene avertizează că Grecia s-ar putea transforma într-o "zonă de război". Asta după ce anarhiștii eleni au anunțat că vor teroriza Grecia dacă guvernul Papandreu nu renunță la măsurile de austeritate. Între timp, sute de mii de turiștii sunt afectați de greva transportatorilor de combustibil, declanșată acum o săptămână.

Specialiștii în combaterea terorismului spun că Grecia a intrat într-o fază în care anarhiștii sunt mai periculoși ca niciodată. Pentru prima dată sunt semne clare de terorism și activități criminale, susțin oficialii eleni. Specialiștii fac referire la Secta Revoluționară, responsabilă de execuția unui jurnalist grec, ucis pe 19 iulie chiar în fața soției sale.

Haosul s-a instalat instalat deja în Grecia din cauza grevei transportatorilor care durează de o săptămână. Companiile care închiriază mașini se gândesc să își închidă porțile

Insulele elene sunt cele mai afectate. Combustibilul nu mai ajunge de zile bune aici decât cu ajutorul marinei. Pe de altă parte, hotelierii spun că nu există zi în care să nu se anuleze o rezervare, iar agricultorii se tem de faliment

Negocierile cu guvernul Papandreu au eșuat, iar trasportatorii de combustibil nu vor renunța la grevă nici în următoarele zile. Numai armata mai aprovizionează o mică parte a benzinăriilor din Grecia.
monolith
Cinci Talanţi
*

« Reply #832 on: 05 August 2010 »

Prezența la slujbele Suveranului Pontif este din ce în ce mai costisitoare. Și asta pentru că venirea Papei este vândută la pachet cu alte evenimente
. Pentru 25 de euro, pelerinii pot asculta slujba Suveranului Pontif din Glasgow, împreună cu un recital susținut de Susan Boyle.

Alți 70.000 de credincioși care vor să-l vadă pe Papa Benedict al XVI-lea în Birmingham trebuie să plătească o contribuție de 30 de euro. Și asta pentru că biserica catolică trebuie să recupereze o parte din banii cheltuiți pe deplasările Papei.

14 milioane de euro va costa excursia Suveranului Pontif în Marea Britanie de la sfârșitul lunii septembrie.
monolith
Cinci Talanţi
*

« Reply #833 on: 06 August 2010 »

Secretarul de stat francez Pierre Lellouche susține că "nu mai suportă" să vadă romi cerșind pe străzile din Franța, într-un interviu acordat joi publicației Le Parisien. Oficialul francez a avertizat România că va plăti pentru neintegrarea romilor cu pierderea fondurilor europene, informează Deutsche Welle.

"Franța nu intenționează să primească 2,5 milioane de romi din România sau nouă milioane de romi europeni", a declarat Lellouche, întrebat despre presiunile exercitate de Paris asupra Bucureștiului.

"Nu mai suport să văd trafic cu oameni pe străzile noastre și nici copii, bătrâni sau săraci forțați să cerșească sau să comită delicte", a adăugat oficialul francez care a mai precizat că reducerea fondurilor europene după 2013 ar putea fi o metodă bună de a pune presiune asupra României.

Secretarul de stat pentru Afaceri Europene, Pierre Lellouche, a anunțat că va face o vizită la București, în luna septembrie. Oficialul francez vrea să facă noi presiuni asupra autorităților române în privința imigranților romi.

Lellouche a vizitat România și la începutul acestui an ca să pledeze pentru "o mobilizare" a celor două state în vederea controlului mai eficient al circulației românilor de etnie romă între Franța și țara lor de origine.

Săptămâna trecură, ministrul francez de Interne, Brice Hortefeux, a declarat într-un interviu acordat postului de radio RTL, că romii aflați în situație ilegală vor fi împiedicați să revină în Franța prin prelevarea amprentelor digitale în momentul expulzării lor în România sau Bulgaria
monolith
Cinci Talanţi
*

« Reply #834 on: 07 August 2010 »

În Iran, muzica nu concordă cu valorile republicii islamice, așa că ar putea fi interzisă total, scrie "The Guardian" în ediția online.

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, consideră că promovarea artei se opune regimului sacru al țării, așa că aceasta nu mai trebuie predată sau învățată pe teritoriul Iranului.

"Promovarea și predarea muzicii nu sunt compatibile cu valorile înalte ale regimului sacru din Republica Islamică", a explicat Ali Khamenei.

Reacția lui a venit după ce un tânăr de 21 de ani l-a întrebat dacă este în regulă să ia câteva lecții de muzică.

"E mai bine ca tineretul nostru iubit să-și petreacă prețiosul timp liber învățând științe și dezvoltându-și aptitudinile. Timpul lor liber ar trebui ocupat cu mult sport și recreări sănătoase, nu cu muzică", a completat ayatollahul.

Opiniile liderului iranian cu privire la muzică sunt rareori făcute publice, dar el este considerat principalul vinovat pentru decăderea muzicii iraniene.

De anul trecut, concertele în Iran sunt tot mai rare, de frica unei revolte subite a publicului.

"Se tem de concertele mele pentru că în acele momente cineva poate să strige «moarte dictatorului» și toată lumea să-l susțină, fără ca autoritățile să-l poată identifica pe făptaș în mulțime", a precizat Mohammad Reza Shajarian, unul dintre cei mai populari soliști din Iran.
Elio
Patru Talanţi
*

« Reply #835 on: 07 August 2010 »

tragedie in Rusia - astia conduc prin foc

The Beginning of Fire in Tamboles Village in Russia (Scary) (With Subtitles)
marion
Patru Talanţi
*

« Reply #836 on: 10 August 2010 »

o tanara de 23 de ani este acuzata de inselatorie. ea ar fi strans bani de la creduli pe motiv ca ar avea cancer terminal.
Ideea i-a venit cand de la un simplu post pe facebook a primit bani si incurajari.

Faking an illness
mircea
Cinci Talanţi
*

« Reply #837 on: 10 August 2010 »

o tanara de 23 de ani este acuzata de inselatorie. ea ar fi strans bani de la creduli pe motiv ca ar avea cancer terminal.
Ideea i-a venit cand de la un simplu post pe facebook a primit bani si incurajari.

Faking an illness

da pe astia care scriu cu litere de o schioapa avantajele si cu litere mici, de nici cu lupa nu le poti citi, dezavantajele, de ce nu-i acuza??

Isus
marion
Patru Talanţi
*

« Reply #838 on: 11 August 2010 »

the fine print ?

Si asta e o hotie. Pe fata.
Nu stiu de ce nu-i acuza. Ar trebui.
mircea
Cinci Talanţi
*

« Reply #839 on: 11 August 2010 »

the fine print ?

Si asta e o hotie. Pe fata.
Nu stiu de ce nu-i acuza. Ar trebui.

ma certam odata ma cu una la casa, ca pusesera eticheta cu pretul redus in dreptul unui produs, si l-am luat, si cand am ajuns sa platesc, cica nu-i ala, ca treia sa ma uit la cantitatea mentionata pe eticheta si la codul produsului, bla bla, si ca ia ma intelege ca eu "feel confused"; zic nu doamna, "I feel deceived, not confused", bine, cu cat ma pricep io la engleza lor.... 

Isus
skeptic
Cinci Talanţi
*

« Reply #840 on: 18 August 2010 »

pfoai, ca iar m-am enervat.
carevasazica. se duce femeia la spital. naste. copilul [dupa bunul obicei al sistemului medical romanesc] e luat si dus in alta incapere. acolo are loc o explozie urmata de un incendiu. citiva copii mor.

dupa care vine preasfinta, soborniceasca si apostoleasca biserica sa dea si ea cu parerea umpic in parinti. ca poate nu is darimati complet si isi fac iluzii prostesti cu privire la soarta lu ala micu.

Preot: Bebelușii morți nu pot fi înmormântați creștinește, nu au fost botezați

El a mai spus că și părinții creștini care din neglijență nu își botează copilul, împiedicând astfel, chiar și fără voia lor mântuirea sufletului acelui copilaș "vor suporta consecințele în fața lui Dumnezeu", în cazul în care micuțul va muri.

astept ortodocsii de pe forum sa-mi zica daca asta vorbeste cai verzi, sau chiar asta ii invatatura bo.

Smarandita
Cinci Talanţi
*

« Reply #841 on: 18 August 2010 »

mda. am vazut si eu. ce idioti!

Pe oameni ii tulbura nu lucrurile, ci parerile despre lucruri. (Epictet)

Defectele sunt multe cand dragostea e putina.
bizantina
Patru Talanţi
*

Doamne ajuta

« Reply #842 on: 18 August 2010 »

5.    Iisus a raspuns: Adevarat, adevarat zic tie: De nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va putea sa intre in imparatia lui Dumnezeu.

Iisuse, Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne
bizantina
Patru Talanţi
*

Doamne ajuta

« Reply #843 on: 18 August 2010 »

Mie mi se pare cel mai amar incendiul in sine.

Of of, nici nu pot sa ma gandesc. Bietii copilasi, numai ce venisera pe lume.   

Neglijenta, fire neizolate, lipsa detectorului de fum la bebelusi si cand ma gandesc ca atunci cand am nascut in RO erau goange de bucatarie in salonul bebelusilor. Vai vai 

Iisuse, Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne
Smarandita
Cinci Talanţi
*

« Reply #844 on: 18 August 2010 »

5.    Iisus a raspuns: Adevarat, adevarat zic tie: De nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va putea sa intre in imparatia lui Dumnezeu.

e vba despre oamenii pacatosi. a te naste din apa si din duh inseamna a te naste din nou, adica a renunta la viata in pacat ce-o aveai inainte si a incepe una noua impreuna cu cristos si pt cristos. isus o spus aceste cuvinte unor oameni maturi, nu unor copii.
stiu ca bo boteza copiii, dar ii boteaza degeaba. nu are ce regenera, ce schimba la ei. pt ca ei sunt fara pacat. si sa nu vii aici cu pacatul stramosesc ca fac urat.

toata stima si respectul pt medicii din israel, ca noi suntem o natie prea impotenta si prea de kkt.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ajutor-medical-din-israel-pentru-bebelusii-raniti-in-maternitatea-giulesti-196803.html

Pe oameni ii tulbura nu lucrurile, ci parerile despre lucruri. (Epictet)

Defectele sunt multe cand dragostea e putina.
13
Cinci Talanţi
*

יוחנה אני אוהב אותך

« Reply #845 on: 18 August 2010 »

adica Dumnezeu te pune intr-o situatie in care nu ai cum sa fii botezat, dupa care te pedepseste ca nu te-ai botezat. cu un asemenea sadic chiar nu doresc sa am de-a face. cu toate ca Avram si Lazar, care statea in sinul lui, nu au fost nici unul botezati si se pare ca tot au ajuns in Rai.

עם הספר
13
Cinci Talanţi
*

יוחנה אני אוהב אותך

« Reply #846 on: 18 August 2010 »

sper sa nu le treaca si la alti preoti prin gind sa ii ajute pe parintii copiilor morti cu sedinte din astea de consiliere si incurajare.

עם הספר
Dorina
Patru Talanţi
*

« Reply #847 on: 18 August 2010 »

Sa-i cheme pe pocaiti, mai. Ii inmormanteaza crestineste si fara botez.

Vindecă-mă Tu, Doamne, și voi fi vindecat; mântuiește-mă Tu, și voi fi mântuit; căci Tu ești slava mea! 
mircea
Cinci Talanţi
*

« Reply #848 on: 18 August 2010 »

pfoai, ca iar m-am enervat.

daca te referi la parintii copiilor, iti inteleg supararea rabine; dar daca ii vb de copiii aceia, tu crezi ca are vreo importanta daca le canta popa prohodul??

cat despre ortodocsi sau pocaiti referitor la "inmormantarile crestinesti", Isus a spus:

Vino după Mine și lasă morții să-și îngroape morții lor

Isus
debora m
Patru Talanţi
*

« Reply #849 on: 18 August 2010 »

http://www.petitieonline.ro/petitie/inmormantati_mi_crestineste_bebelusul_-p14186050.html

“Orice text, scos din context, este un pretext”
Pages: 1 ... 31 32 33 [34] 35 36 37 ... 39   Go Up
  Print  

Jump to:  

Felicitari Crestine - Versuri Crestine - Biblia Online - Crestini.com - KERIGMA.ro - Misiune.ro

SiteUptime Web Site Monitoring Service